Carpa modular de 10x4m per a servei de catering, carpes segures

Dos de les nostres carpes unides entre si per a donar un servei eficaç, en un ambient elegant. Aquí trobem una carpa de 6x4m i una de 4x4m formant aquest mòdul de 10x4m. Un espai segur per a desenvolupar qualsevol activitat fora de perill i ben protegits.

Carpes de lloguer de 10x4m
Muntatge modular de carpes per a esdeveniments
Lloguer de carpes plegables per a casaments
Carpa modular de 4x10m de lloguer

Amb totes les possibilitats disponibles, podent col·locar parets amb finestra per a un servei intern, o opaques per a un servei de preparació de plats. Entre els nostres accessoris també destaquen la nostra il·luminació de baix consum per leds o la calefacció. Unes carpes de muntatge ràpid amb grans prestacions.

Carpes fortes de lloguer per a festes
Tendals plegables de lloguer de 10x4m
Carpes Barcelona de lloguer
Carpes de 10x4m a Barcelona de lloguer

Un teixit impermeable que permet i una estructura reforçada que dona recer durant el treball. Són carpes pensades per a durar anys en condicions de muntatges diaris, i això ens fa estar segurs a l’hora de muntar en qualsevol lloc. Les nostres carpes plegables de lloguer són de fabricació europea, íntegrament.

Lloguer de carpes a Terrassa
Carpes plegables de lloguer a Catalunya
Carpes Catalunya de lloguer
Carpes a Barcelona de lloguer de 10x4m

Tendals plegables de lloguer per a muntatges segurs en exterior. Lloguer de carpes per a servei d’àpats, esdeveniments gastronòmics, festivals, fires… Carpes de lloguer a Terrassa, Sabadell, Rubi, Montcada, Santa Coloma, Sant Adrià…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *