Lloguer de taules

  • lloguer taules barcelona

Taules i bancs plegables de lloguer

En els últims anys hem subministrat, per tot el territori, els nostres sets a diversos festivals de música, així com menjars populars, festes de la cervesa, esdeveniments esportius, festes particulars …

Disposem d’un parc de lloguer de taules i bancs plegables, que permet asseure a més de 4.000 persones alhora.

Quina és la nostra arma secreta? Assegurem que, totes les taules i bancs, estan impecables i en perfecte estat. Si una taula plegable o un banc plegable estan danyats ho retirem, immediatament, del nostre parc de lloguer. La seguretat és innegociable.

Així mateix, un cop el material torna al nostre magatzem, realitzem una neteja de cada set. Fem servir productes especials de neteja per desinfectar, de qualsevol possible agent patogen.

Sol·liciti’ns oferta, sense compromís. Si té necessitat de seure als assistents al seu acte, li farem arribar una proposta ajustada, tant a la quantitat de gent, com a el lloc on es vagi a necessitar el nostre producte.

Servim en tota la Península Ibèrica, enviant els sets cervesers en els nostres contenidors metàl·lics. Es descarreguen directament del camió, i després d’un muntatge senzill, estan a punt per a l’acció.

Lloguer de taules per a esdeveniments, així com per a empreses, catering, fires, jardí, festes, mercats, concerts ….

Taules alemanyes de lloguer a Barcelona. Taules plegables cerveseres de fusta. Certificació TÜV.

Lloguer de taules esdeveniments
taules i bancs de lloguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *