Lloguer de carpes plegables per a catering

Les empreses de càtering i de el sector de l’hostaleria confien en les nostres carpes plegables de lloguer per moltes raons. Primer perquè sempre lliurem un material net i impecable, que els permet oferir aquesta primera bona imatge davant de client. Cuidem les lones, cada vegada que ens arriba una carpa a l’magatzem, netejant-les i deixant-les a punt. Per descomptat, són totalment impermeables.

També podem parlar de la tensió de les lones, que influeix també en aquesta primera imatge. Un tensió que aconseguim gràcies que, fabricades a mà, s’adapten perfectament a les estructures.

Qualytent, un fabricant europeu de qualitat

Les nostres carpes plegables de lloguer són les Premium Qualytent, fabricades en alumini anoditzat i amb 2 mm de gruix per peça. Són carpes resistents a condicions meteorològiques adverses, a més de tenir els accessoris necessaris (pesos, piquetes, vents..) per reforçar els muntatges.

I finalment, però també important, les mides i els accessoris. Podem aconseguir qualsevol mida que necessita, i adequar-la amb elegants cubrepuntals, il·luminació led o calefacció, entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *