Lloguer de tendals plegables per a lliuraments de premis i presentacions

Una de les nostres carpes de lloguer de 4x6m en aquesta celebració escolar. Posisionada damunt d’una tarima, va servir per a cobrir als assistents a aquesta festa i donar-los resguard del fort sol. Un espai perfecte per al lliurament de premis i diverses activitats culturals que es van programar durant la jornada.

Lloguer de carpes Barcelona
Lloguer de carpes per a lliurament de premis

Dues coses importants sobre el lloguer de carpes plegables de 6x4m. Aquesta mesura, amb un frontal de 6m, té el reforç intern de 2mm de gruix de tisora, la qual cosa li permet ser un espai resistent al vent. D’igual forma, les potes tambien aquesta composició, aconseguint que, si és necessari, la carpa pugui alçar-se a 247cms d’altura de pas.

El segon punt és la perfecta tensió de les nostres parets i sostres. Això permet, a més d’un look perfecte per al seu esdeveniment, el poder col·locar parets personalitzades perfectament tibades, com si fossin parets. Fabriquem les nostres carpes plegables a la mesura perfecta.

Lloguer de carpes de 6x4 a Barcelona
Tendals resistents de lloguer a Barcelona

Lloguer de carpes per a esdeveniments d’empresa, així com festes escolars, lliurament de premis, fires, presentacions… Carpes de qualitat de lloguer a Hospitalet, Sant Boi, Sant Just, Terrassa, Sabadell, Sant Cugat…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *