Lloguer de carpes plegables

  • carpes elegants lloguer

Lloguer de carpes plegables a Barcelona

La gran força de Lloguer Carpes Barcelona és l’experiència del seu equip professional. Durant els últims 10 anys hem crescut fidelitzant clients, escoltant, buscant solucions. Sabem que no hi ha dos esdeveniments iguals i que les circumstàncies canvien, per això abordem cada muntatge com una experiència nova, buscant adaptar-nos a les necessitats particulars de cada client i de cada esdeveniment.

Per això contem amb la resistència i versatilitat que ofereixen les carpes Premium, de la prestigiosa marca Europea Qualytent. Unes estructures i lones resistents, pensades per a ús continuat i un sistema modular ens permeten oferir muntatges ràpids, resistents i amb una imatge impecable.

Com treballem

Li oferim dues opcions:

  1. Nosaltres ens encarreguem de tot: el transport i el muntatge de les seves carpes. Només ha de indicar-nos en quina data i lloc es realitza l’esdeveniment i li calcularem el pressupost.
  2. Si ho preferiu, podeu recollir el material al nostre magatzem i realitzar el muntatge. El sistema Qualytent és fàcil i ràpid, sense cap tipus d’eines. Sempre podrà muntar les nostres carpes amb només dues persones. No obstant això, sempre que el client recull el material a les nostres instal·lacions, l’assessorem i realitzem una completa demo per la seva total tranquil·litat.

Disposem de carpes plegables de lloguer de diferents mides, per exemple de 3x2m, 3x3m, 4x4m, 6x4m, 8x4m… Amb elles oferim un servei de lloguer ràpid, segur, flexible i econòmic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *