Carpes 6x4m de lloguer per a revisions mèdiques, carpes segures

Un muntatge especial preparat per a unes proves mèdiques d’un hospital a Barcelona. Per a unes jornades de conscienciació, muntem aquest mòdul de 6x4m, una carpa que, de per si tenim en estoc, però aquí volíem una cosa diferent. Volíem separar les zones, una d’atenció mèdica i una altra de sala d’espera.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes per a hospitals de lloguer

Aquest mòdul de 4x6m aquesta compost per dos models de les nostres carpes de lloguer, el 4x4m i el 4x2m. Aconseguim un espai per a l’atenció totalment tancat i privat amb la nostra carpa de 4x4m blanca de lloguer. Les parets de tancament són integrals, per molt que l’aire bufi no tindrem cap incidència amb elles.

Tendals de lloguer per festes
Lloguer de tendals plegables a Barcelona

La sala d’espera, ben protegida i elegant, pertany a una carpa de 2x4m de lloguer. Unida a la carpa de 4x4m, reforçant la seguretat i amb els elegant cobreix puntals en el seu frontal. Amb molt poc creem un espai funcional, però atractiu, amb visites continuades al llarg de la jornada.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes de lloguer de color blanc

Lloguer de carpes professionals i segures per a hospitals, així com esdeveniments d’empresa, fires, celebracions, festes, servei d’àpats… Carpes plegables de lloguer a Badalona, Santa Coloma, Esplugues, Sant Adrià, Cornellà, Hospitalet…

Carpes plegables de lloguer de qualitat
Carpes fortes i resistents de lloguer a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *