Carpes elegants de 12x8m, lloguer de carpes per a cerimònies i noces

Tres carpes de lloguer de 8x4m configuren aquest espai que va donar cobertura a un convit nupcial. Decorades amb cobreix puntals en les seves potes i amb un blanc immaculat, amb un material net i impecable.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes de 12x8m elegants de lloguer

Amb un ampli estoc de carpes de diverses mesures, podem aconseguir qualsevol carpa que vostè precisi. Acomodar als seus convidats i donar-los un espai confortable és possible amb les nostres botigues plegables de lloguer. Amb la possibilitat de tancar-les a l’hivern, amb les nostres parets de tancament integral, i dotar-les de calefacció.

Muntatge modular de carpes a Barcelona
Carpes de lloguer per a empreses de catering

Cadascuna de les nostres carpes té el seu ancoratge, per a total seguretat. Depenent de l’exposició al vent, i el terreny on es munta, col·loquem els pesos de fixació necessaris, i algun més per si de cas. Tenir un esdeveniment tranquil és innegociable.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes de 12x8m resistents per a exteriors

Des de fa deu anys, hem crescut gràcies a la confiança dels nostres clients, que han contractat i recomanat a la nostra empresa. Oferint unes carpes, les parets i els sostres de les quals es netegen i renoven constantment, donant una imatge de qualitat.

lloguer carpes a Catalunya
Carpes plegables per a esdeveniments i festes

Lloguer de carpes plegables per a cerimònies, així com noces, serveis de servei d’àpats, esdeveniments d’empresa, festes, aniversaris… Tendals de lloguer a Barcelona, Girona, Mataró, Lloret de Mar, Blanes, Arenys…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *