Carpes de lloguer per a esdeveniments musicals, lloguer carpa 12x16m

Un altre gran muntatge realitzat amb les nostres carpes de lloguer de 6x4m. Novament les modulem per a aconseguir cobrir la superfície desitjada pel nostre client, un 16x12m, gairebé dos-cents metres quadrats d’un espai segur.

Lloguer de tendals plegables
Carpes plegables de lloguer per a festivals

Amb vuit carpes plegables de 4x6m de lloguer, de la nostra sèrie Premium, podem garantir un espai fort i de ràpida instal·lació. En aquest festival, on les carpes havien d’estar diversos dies muntades no podíem fallar. Després d’una visita de prospecció, i decidint amb el client l’emplaçament, vam anar amb els deures fets. La unió de les estructures, així com els contrapesos i la robustesa de les carpes és una garantia de qualitat.

Tendals de lloguer per festes
Muntatge modular de carpes 16x12m
Lloguer de tendals Barcelona
Carpes plegables de 4x6m de lloguer

Muntem espais segurs per a tota mena d’esdeveniments, amb un material enterament fabricat a Europa. Un material cuidat i net per al seu esdeveniment.

Lloguer de carpes plegables de muntatge modular per a festivals, així com esdeveniments d’empresa, festes, celebracions, food trucks, mercats… Lloguer de carpes a Montmeló, Sabadell, Montcada, Cerdanyola, Esplugues, Cornellà…

Lloguer de tendals per events
Carpes plegables blanques de lloguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *