Carpes de lloguer per a la festa de la màgia, carpes de colors de 3x3m

En aquest centre comercial de Badalona es va celebrar aquest certamen de màgia, on durant la jornada diversos mags van fer les delícies de nens i majors. Repartits en quatre carpes de 3x3m, on podien, prèviament, preparar la seva actuació. A més de comptar amb colors foscos per a trucs òptics a l’interior.

Pèrgoles de lloguer a Barcelona
Lloguer de carpes per a espectacles

L’organització ens va sol·licitar que els sostres anessin en color vermell, i les parets en negre, la qual cosa no és problema per a nosaltres. Amb una tensió perfecta, ja que cosim a mesura perquè encaixi a la perfecció. La imatge en el seu esdeveniment ha de ser perfecta.

Tendals de lloguer per festes
Lloguer de tendals de colors a Badalona

Tenim un gran estoc en diverses mesures, com aquest cas la carpa de 3 per 3. Però, si requereix cobrir superfícies més grans, consulti’ns per les nostres carpes modulars. Donem solucions adaptades a cada esdeveniment, perquè cap és igual a l’altre.

Carpes de 3 per 3 de lloguer per a esdeveniments
Carpes per a festes i fires de lloguer

Lloguer de carpes plegables de colors per a festes, així com esdeveniments d’empresa, fires, mercats, celebracions, presentacions… Tendals de lloguer a Barcelona, Montcada, Badalona, Ripollet, Barberà, Sant Cugat, Rubí…

Lloguer de carpes Barcelona
Pèrgoles de lloguer per a festes de 3x3m

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *