Carpes de lloguer per a festes exclusives

Una terrassa espectacular, unes vistes fora de sèrie i una festa exclusiva, i amb les nostres carpes de lloguer per a oferir un espai a cobert. En aquesta terrassa d’hotel, tenim una de les imatges més espectaculars de la Sagrada Família, però no podem obviar la piscina, el bar i aquesta zona chill … espectacular!

Carpes a Barcelona de lloguer
Lloguer de tendals elegants

La confiança que dipositen els establiments hotelers i les empreses organitzadores d’esdeveniments té un perquè. Aquest es basa en la qualitat de les carpes plegables de lloguer que muntem. Una tensió perfecta dels sostres i les parets, complementada amb una neteja de les mateixes, que atorga una elegància perfecta per a aquestes festes.

Carpes de qualitat per festes
Lloguer de carpes de color blanc a Barcelona
Tendals de lloguer per catering
Carpes plegables per a festes i celebracions

En aquesta ocasió vam muntar carpes de 3x2m i de 3x3m de lloguer, ja que vam haver de jugar amb el mobiliari i composició de la terrassa. Aquí, i sempre que es requereix, acudim abans a veure el lloc on muntarem. És la millor manera d’evitar sorpreses el dia de l’esdeveniment, i retardar la logística dels que vénen a treballar després de nosaltres.

Lloguer de carpes per events
Carpes per a catering de lloguer a Barcelona

Lloguer de carpes a Barcelona per a festes, així com esdeveniments d’empresa, fires, celebracions, actes protocol·laris, casaments… Carpes plegables de qualitat de lloguer a Barcelona, Sabadell, Sant Cugat, Terrassa, Mataró, Teià…

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes elegants per a empreses de catering i hotels

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *