Carpes modulars de 20x6m de lloguer per a noces

Un dels llocs més curiosos on hem instal·lat les nostres carpes de lloguer. En aquestes quadres, a Girona, vem instal·lar aquest mòdul de 20x6m per un casament, que harmonitzava perfectament en el lloc.

Muntatge modular carpes 20x6m
Lloguer de carpes elegants per a casaments i festes

Vem fer servir cinc de les nostres carpes elegants Exclusive de lloguer de 4x6m, de color crema. Decorades amb cubrepuntals de el mateix color a cada pota, que també amagaven els elements d’unió i els pesos. Una carpa perfecta per a un dia encara millor.

Carpes per catering i events
Lloguer de carpes fortes per a exteriors

Addicionalment, i per al servei de càtering, vam muntar una carpa annexa de 6x4m. Aquesta en color blanc donava protecció als empleats, alhora que preparaven plats i begudes als convidats.

Tendals de lloguer per festes
Carpes elegants de 20x6m de lloguer

Cada esdeveniment és un món, i té les seves particularitats. A Lloguer Carpes Barcelona, ​​els aconsellem la millor opció, i ens desplacem, si cal, per a una visita de prospecció. No ens agrada deixar res a l’atzar en dies importants per a vostè.

Carpes elegants a Girona
Tendals de lloguer per a noces i festes

Carpes plegables de lloguer per a festes familiars, així com festes d’empresa, casaments, cerimònies, aniversaris, presentacions… Lloguer de carpes a Girona, Salt, Blanes, Tossa, Lloret, Palamós…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *