Carpes modulars de 8x12m, carpes plegables per a cerimònies de lloguer

Un muntatge robust i resistent per aguantar el que vingui. Amb tres de les nostres carpes de 8x4m de lloguer, vam aconseguir aquest mòdul de 12x8m. Gairebé cent metres quadrats per a la recepció després de la cerimònia, on el càtering va oferir el còctel. I després, per al ball i la festa fins a les tantes.

Carpes elegants de festa
Espais segurs de 12x8m

Cada vegada són més les parelles que escullen masies com aquesta, llogant tot el cap de setmana i així, no molestar ningú i poder gaudir de l’espai sense límit de temps. En Lloguer Carpes Barcelona, ​​ajudem a crear aquests espais elegants per a casaments i celebracions. Si cal, ens desplacem a el lloc per comprovar el terreny, i així, el dia de el muntatge no tenir complicacions. Una instal·lació ràpida i segura.

Carpes de lloguer per a noces
Carpes per a festes i noces a Barcelona

De cara al Nadal, és una fantàstica solució per poder celebrar festes d’empresa o familiars, amb distància social i en un espai ventilat. Lloguer de carpes elegants per a casaments, així com aniversaris, celebracions, festes, esdeveniments, càtering… Lloguer de carpes a Vilassar, Alella, Santa Cristina, Tossa, Salou, Torredembarra…

Lloguer de carpes per events
Muntatge modular de 12x8m per a celebraciones i festes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *