Carpes per a cerimònies de lloguer de 12x6m

Una celebració d’un banquet nupcial és una cosa molt especial, i res no pot deixar-se a l’atzar. En aquestes noces vam muntar aquesta carpa modular de 6x12m per protegir de qualsevol inclemència meteorològica als convidats. I, com oferim a les nostres carpes de lloguer, amb parets amb finestra de PVC transparent per deixar entrar la llum, i per gaudir de les vistes a Montseny de Barcelona.

Carpes de 6x4m de lloguer
Carpes per a casaments de 6×12

Un espai compost per tres carpes plegables de 4x6m de lloguer. Cuidem fins a l’últim detall, amb unes lones blanques impecables i perfectament tensades. Què necessiten llum o calefacció? cap problema, les tenim adaptades per a les nostres carpes.

lloguer carpes events
Lloguer de carpes de muntatge modular

Plantegem espais segurs, si cal, vam realitzar una visita de prospecció per assegurar-nos el lloc i planificar el muntatge. Un cop allà, i en molt poc espai de temps, vam realitzar la instal·lació.

Carpes plegables blanques
Lloguer de tendals per a casaments

Lloguer de carpes plegables per a celebracions, així com casaments, cerimònies, festes familiars, jardí, esdeveniments d’empresa… Carpes de lloguer a Sant Celoni, Manresa, Hostalric, Vic, Granollers, Martorell…

Tendals de lloguer per festes
Lloguer de carpes elegants per festes familiars
Lloguer de carpes resistents
Tendals a Barcelona de lloguer per noces
Lloguer de carpes elegants a Barcelona
Carpes de lloguer de color blanc per festes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *