Carpes per a hostaleria de lloguer, carpes modulars de 12x4m per a bars

Lloguer d’una carpa modular de 12x4m amb tres carpes plegables de 4x4m per a aquesta terrassa de bar. Un espai construït per a allotjar als clients i protegir-los de les inclemències meteorològiques. A més d’aconseguir ampliar l’espai del local per a fomentar la distància social.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes de 12x4m de lloguer per a bars

Carpes preparades per a un muntatge/desmuntatge diari ràpid, que permet a l’hostaler poder jugar amb els espais que necessiti cada dia. Amb la possibilitat de col·locar parets que protegeixin els seus clients del vent o el fred, i en el cas de voler llum natural, amb finestra de pvc. Les nostres carpes de lloguer són un material robust i funcional per a l’hostaleria.

Carpes de lloguer resistents
Lloguer de carpes de 4x4m per a bars

Oferim un servei de qualitat, tant en el lliurament com en el material lliurat. Amb visites, si són necessàries, de prospecció per a no tenir cap sorpresa el dia de l’esdeveniment. Si és necessari, i el client requerirà guardar i muntar les carpes, fem una demo del funcionament.

Carpes a Barcelona per festes familiars
Carpes modulars de 4 per 4 per a esdeveniments

Lloguer de carpes professionals per a hostaleria, així com bars, restaurants, empreses de servei d’àpats, esdeveniments, fires, celebracions… Carpes robustes de lloguer a Badalona, Sant Adrià, Santa Coloma, Esplugues, Cornellà, Mataró…

Carpes plegables de lloguer
Lloguer de carpes de 12 per 4 per a càtering

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *