Carpes per a hostaleria de lloguer, carpes plegables blanques de 8x8m

Les carpes plegables de muntatge ràpid solucionen moltes situacions en què és necessari cobrir un espai per a un esdeveniment. A vegades planifiquem i ens trobem amb pluges inesperades, i aquí les nostres carpes impermeables de lloguer són efectives. En aquest post presentem una carpa modular de 8x8m.

Carpes de lloguer per a events
Carpes de 8x8m de lloguer

En aquesta ocasió, ens presentem amb diverses opcions, concorde al que el client ens demanava. I la decisió final, segons l’espai va ser muntar, amb quatre carpes plegables de 4x4m, aquest espai diàfan de 8x8m. El muntatge modular proporciona l’espai necessari, a més d’oferir tota la seguretat.

Tendals de lloguer per festes
Lloguer de tendals elegants per a catering

Lliurem un material sempre impecable, impol·lut, que cuidem amb cura perquè cada vegada sembli nou. El treball en magatzem és el secret perquè els nostres clients renovin la seva confiança en nosaltres cada any.

Pèrgoles de lloguer a Barcelona
Lloguer de carpes plegables de 8 per 8 a Barcelona

Carpes plegables de renda per a esdeveniments elegants, així com festes d’empresa, celebracions, fires, convencions, noces, hostaleria… Lloguer de carpes a Barcelona, Badalona, Sitges, Castelldefels, Gavà, Mataró, Sant Celoni…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *