Espais segurs de lloguer per a cerimònies i noces, carpes 16x6m

Ens trobem en una terrassa, annexa a un saló de noces, on vam haver d’instal·lar aquest espai per als convidats. Així aconseguim un espai de 96m2 per a poder oferir més amplitud per a la zona del convit. Amb quatre carpes plegables de 6x4m, en color crema, vam protegir a tots de la pluja que més tard va arribar.

Tendals 16x6m de lloguer
Lloguer de carpes modulars 16x6m

Aquesta carpa modular de 16x6m, en principi anava a ser instal·lada són parets, però, en previsió del que va passar després, les incloem. Sense cost addicional, perquè no cal pagar més per estar protegit en les nostres carpes de lloguer. Les parets triades van ser amb finestra de pvc, donant lluminositat i vistes dins de la carpa.

Carpes de lloguer per events
Muntatge modular de carpes de 6x16m de color crema

En un dels nostres colors més demanats en lloguer, el color crema, que afavoreix un ambient més festiu i de celebració. Aquest color està disponible en les nostres carpes plegables de 4x6m de lloguer.

Lloguer de carpes elegants per a noces, així com festejos, celebracions, esdeveniments d’empreses, festes familiars, aniversaris… Carpes de lloguer a Sitges, Castelldefels, Gavà, Sant Cugat, Badalona, Mataró…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *