Lloguer carpes 6x4m per a empreses de servei d’àpats, carpes modulars

Un lloguer de carpes realitzat per a protejer als comensals d’aquesta festa. Amb diverses de les nostres carpes plegables de 4x6m de lloguer aconseguim aquest mòdul segur de 24x8m, així com espais addicionals per al servei.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes de muntatge modular per a festes

Cobrir la superfície necessària és possible amb les nostres carpes modulars de lloguer. En aquesta situació, el mòdul principal de 8x24m, es va aconseguir amb vuit carpes de 6x4m, que unides entre si, aconsegueixen un espai segur i resistent. Per a Lloguer Carpes Barcelona no suposa cap problema aconseguir cobrir tot l’espai que necessitin, tenim un extens parc de lloguer.

Tendals elegants per a festes i catering
Lloguer de carpes elegants per a catering

La neteja i elegància de les nostres carpes de lloguer permeten que puguem muntar en qualsevol lloc amb tranquil·litat. És una de les raons que els nostres clients quedin satisfets i ens recomanin, la qual cosa ens ha permès créixer en mesurats i producte. A més, comptar amb diversos accessoris per a complementar, com les taules i bancs plegables de lloguer, és un plus afegit per a poder estalviar temps al client.

Carpes Catalunya de lloguer
Lloguer de carpes plegables de 6x4m per a esdeveniments

En cada esdeveniment, si és necessari, acudim amb anterioritat al lloc, per a reconèixer-lo i evitar qualsevol sorpresa. Pot ser un accés difícil, un terreny inclinat o arbres al mig, per citar tres exemples. Sigui el que sigui, hem d’estar llestos, perquè després de nosaltres, vénen més professionals a muntar, i no podem fer-los perdre temps.

Carpes per events de lloguer
Carpes modulars de 24×8 a Barcelona de lloguer

Lloguer de carpes per a esdeveniments d’empresa, així com food trucks, servei d’àpats, festes particulars, associacions… Tendals de lloguer a Manresa, Montcada, Terrassa, Sabadell, Rubí, Sant Cugat, Cerdanyola…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *