Lloguer de carpes elegants per a restaurants i empreses de servei d’àpats

Dues carpes de 4x4m i altres dues de 6x4m de lloguer, juntes formant un espai amb encant i assegurança de 10x8m. Cert que ajuda molt un jardí tan preciós com el d’aquest restaurant, el qual ens va demanar protegir els comensals d’aquesta festa.

Lloguer de tendals 10x8
Carpes de 10x8m de lloguer

En muntatges com aquests no podem fallar. Realitzem visites de reconeixement abans de conducta al muntatge, trobar-nos amb arbres en la línia de les carpes, terrenys irregulars o limitacions de temps no han d’influir per a res en el client. Planifiquem al mil·límetre cada esdeveniment perquè vostè aquest segur i tranquil.

Carpes per a festes de lloguer
Carpes de color blanc de lloguer per a càtering

Per descomptat, les nostres carpes de lloguer són les més robustes del mercat. Carpes de muntatge ràpid però reforçades amb 2mm de gruix d’alumini en cada peça. A més, el muntatge modular reforça la seguretat, i perquè mai està de més, afegim els pesos de seguretat necessaris. Lloguem espais segurs, des de fa deu anys!

Lloguer de carpes Barcelona
Tendals elegants de lloguer per a festes

Lloguer de carpes robustes per a festes familiars, així com restaurants, empreses de servei d’àpats, associacions, fires, esdeveniments… Un equip professional al seu servei. Lloguer de carpes a Vilassar, Sitges, Castelldefels, Granollers, Mataró, Sant Cugat…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *