Lloguer de carpes modulars de 18x12m per festes de fi de curs

Els patis de les escoles no solen oferir moltes ombres, sobretot si volem seure a quatre-centes persones per menjar. En aquest col·legi de la ciutat de Barcelona, ​​vem cobrir 216m2 d’espai amb les nostres carpes de lloguer, per després col·locar les nostres taules de lloguer per seure als assistents. Tots perfectament protegits del fort sol de juny, i algun any de la pluja, que no es va resistir a acudir a la celebració.

Carpes i taules de lloguer
Carpes modulars de 12×18 per festes

Un muntatge compacte i segur, principalment per dues raons. Una és l’alumini que porten les nostres carpes (2 mm de gruix per pota) i les seves unions, també d’alumini, no fem servir plàstic. L’altra és la unió, que reforça la seguretat, a la qual l’acompanyem amb els nostres pesos de seguretat.

Gràcies al nostre equip, en una hora, podem tenir a punt aquest mòdul. Això és ideal quan el client no disposa de l’espai amb antelació. Sol·liciti’ns pressupost sense compromís.

Carpes i taules plegables de lloguer
Lloguer dels nostres bancs i taules plegables i de les carpes
Carpes i taules de lloguer
Lloguer de carpes modulars de 12x18m per festes escolars

Carpas plegables de lloguer per a festes escolars i Ampa a Barcelona. Lloguer de carpes per a festes, fires, celebracions, escoles…

Taules oktoberfest i carpes de lloguer
Lloguer de carpes plegables a Barcelona amb les taules i bancs plegables
lloguer carpes Barcelona
Les carpes de lloguer per festes d´escola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *