Lloguer de taules plegables per a festes i esdeveniments gastronòmics

Que bé s’ho passen els assistents a aquesta festa pulpera, amb les nostres taules i bancs plegables de lloguer com a part de la festa. Unes festes molt arrelades a Galícia, que mouen a molta gent, a les quals cal oferir-los un bon acomodament.

Taules i bancs plegables de lloguer
Lloguer de taules per a festes gastronòmiques

Amb quaranta anys d’experiència, les taules de Alpinholz són una autèntica garantia d’un material de confiança. Fabricades per a durar anys, es mouen per tot el país en esdeveniments i fires, en els quals sentin a milers de persones. Lliurades sempre netes i sanejades, en un perfecte estat.

Taules i bancs plegables de lloguer
Lloguer de taules Oktoberfest per a esdeveniments

Còmodes i professionals, dos de les grans característiques de les nostres taules cerveseres de lloguer. Cada set compta amb capacitat per a asseure a vuit persones aprox, amb folgança i comoditat. Lloguem el material que ens agradaria trobar-nos en qualsevol esdeveniment.

Lloguer de taules plegables alemanyes
Bancs i taules plegables de lloguer a Catalunya

Lloguer de les autèntiques taules de la Oktoberfest per a fires gastronòmiques, així com esdeveniments d’empresa, festes en jardí, pulperías, food trucks, mercats… Lloguer de taules plegables a Lleida, Tarragona, Girona, Castelló, València, Barcelona…

Taules plegables a Catalunya de lloguer
Taules plegables de qualitat per a festes i fires

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *