Carpes per a festes d’empresa, lloguer de carpes modulars a Barcelona

En aquesta festa celebrada en una de les instal·lacions de Media Markt, a la ciutat de Barcelona, muntem aquesta carpa modular. Un espai preparat per a donar cabuda a l’empresa de servei d’àpats i als convidats amb folgança i elegància.

Lloguer de carpes Barcelona
Lloguer de carpes 12x12m

Comptem amb sis de les nostres carpes de lloguer de 6x4m, amb les quals aconseguim aquesta carpa modular de 12x12m. Comptar amb 144m2 d’espai protegit, muntat en menys d’una hora no és fàcil. Però gràcies al nostre sistema de muntatge ràpid, aconseguim cobrir qualsevol superfície, i de manera segura. No deixem res a la improvisació, si és necessari acudim al lloc de l’esdeveniment amb anterioritat, per a no portar-nos sorpreses en el muntatge.

Carpes a Catalunya de lloguer
Carpes elegants per a festes i aniversaris

Les nostres carpes de 4x6m de lloguer són lliurades sempre en les millors condicions. Una vegada tornen al magatzem es revisen, i se sanegen, perquè en el pròxim esdeveniment estiguin com a noves. No obstant això, passats uns esdeveniments, les vam retirar del nostre parc de lloguer, oferint-los en venda amb totes les garanties.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes per a catering de lloguer

A més de la carpa modular de 12x12m, vam oferir més carpes de 6x4m per a donar més cobertura als assistents. Una forma perfecta de descongestionar la zona de servei d’àpats i permetre més distància social. Disposem de diverses carpes, en diverses mesures, com el que podem adaptar-nos a les seves necessitats.

Lloguer de carpes Catalunya
Carpes plegables de qualitat de lloguer

Lloguer de carpes resistents per a festes, així com celebracions, esdeveniments d’empresa, fires, aniversaris, presentacions… Carpes resistents per a estar tranquils en tot moment. Lloguer de carpes a Esplugues, Hospitalet, Mataró, Vilassar, Premià, Badalona…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *