Carpa modular de 10x4m amb espais separats per a proves mèdiques

Tres carpes de lloguer, unides entre si, però separades per a les seves diferents funcions. Un avantatge sobre els nostres competidors, podent muntar diferenciant espais, en molt poc temps i amb l’estructura més robusta. Aquest mòdul de carpa 4x10m es va muntar en menys de mitja hora, una cosa fonamental en via pública.

Carpes plegables de 10x4m
Lloguer de carpes de 4x10m

Aquesta carpa consta de dues carpes de lloguer de 4x4m i una de 4x2m, sent aquesta última el nexe d’unió entre elles. Amb un primer espai per a sala d’espera, un segon per a triatge o vestidor, i finalment l’últim per a l’atenció. Amb la màxima discreció, ja que les nostres parets són de tancament integral, evitant mirades indiscretes.

Lloguer de carpes per events
Carpes impemeables i resistents de lloguer

Totes les nostres carpes de lloguer són impermeables 100%, garantint que l’acció podrà dur-se a terme amb normalitat. La seguretat i la tranquil·litat dels nostres clients és la base amb la qual hem crescut aquests deu anys.

tendals segurs de lloguer
Espais segurs i protegits per a treballar

El sistema de muntatge modular de les nostres carpes plegables de lloguer permet cobrir la superfície que vostè desitgi. Disposem de diverses mesures en el nostre magatzem, a més d’accessoris per a fer més segur i funcional el seu esdeveniment. Recolzats per un fabricant europeu de carpes, Qualytent.

lloguer de carpes catalanes
Carpes de muntatge modular per a esdeveniments

Oferim lloguer de carpes plegables per a equips d’emergències, així com sanitaris, esdeveniments d’empreses, fires, actes protocol·laris, fires… Tendals de lloguer a Barcelona, Hospitalet, Esplugues, Vallvidrera, Montcada, Badalona…

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes de 10x4m de lloguer resistents

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *