Carpes modulars resistents al vent, lloguer de carpes Barcelona

En muntatges a quatre vents, amb fortes exposicions al vent, cal comptar amb una carpa forta per a estar tranquils. En aquesta instal·lació esportiva havíem de cobrir un 12x8m per a una festa, i després d’una primera visita, vam veure que era una zona no gaire protegida. És molt important visitar el lloc de muntatge, per al dia de l’esdeveniment, estiguem tranquils sabent que hem de fer.

Carpes modulars de lloguer
Muntatge de carpes resistents

Amb quatre carpes de lloguer de 6x4m blanques, unides entre si, i reforçades amb pesos de seguretat, amb 75 quilos en cada pota. La seguretat és una cosa essencial i la cuidem constantment. A més oferim un material impol·lut i impecable, per a donar la millor imatge davant dels seus convidats. Aquests dos aspectes són, principalment, són els que ens han permès créixer aquests anys, i que els nostres clients renovin la seva confiança any rere any.

Carpes de lloguer resistents
Carpes de 8x12m de lloguer a Catalunya

Lloguer de carpes plegables resistents per a exterior per a esdeveniments, així com festes d’empresa, fires, celebracions, servei d’àpats, food trucks… Tendals de lloguer a Esplugues, Hospitalet, Cornellà, Molins de Rei, Terrassa…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *