Carpes elegants per a cerimònies i noces, carpes de lloguer en jardí

En aquesta cerimònia aconseguim un espai diàfan i elegant per als assistents a aquestes noces. Una carpa modular, en color crema, que donava protecció al sol als convidats, encara que finalment la pluja va fer presència. Això no va ser cap problema, gràcies a les lones 100% impermeables, i els canalons de pvc que van desguassar l’aigua perfectament.

Carpes a Barcelona per festes familiars
Carpes elegants per a casaments
Lloguer de carpes Barcelona
Carpes de lloguer 6x24m de color crema


Amb sis carpes plegables de 6x4m, aconseguim aquests 144m2. Aquest model és l’Exclusivament, que incorpora el faldó ondulat en el sostre, així com cobreix puntals per a les potes i un color crema preciós. Busquem aconseguir que el seu espai sigui especial en un dia tan assenyalat.

Tendals de lloguer per festes
Carpes elegants per a casasaments i festes
Carpes a Barcelona per festes familiars
Carpes de 4x6m de color crema per a festes

El muntatge modular ofereix la tranquil·litat d’aconseguir qualsevol espai que necessiti. Sempre que sigui necessari, acudim al lloc de l’esdeveniment per a estudiar-lo, i així poder fer una recomanació. Així com conèixer bé el terreny per a no tenir sorpreses el dia de la festa.

Lloguer pèrgoles Barcelona
Lloguer de carpes plegables elegants

Lloguer de carpes elegants per a noces, així com celebracions, festejos, aniversaris, esdeveniments d’empresa, cerimònies, servei d’àpats… Carpes de lloguer a Teià, Mataró, Vilassar, Premià, Badalona, Castelldefels, Sitges…

Carpes de 6x4m de lloguer
Muntatge modular de carpes per a exterior

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *