Carpes plegables de 3x3m de lloguer per a artesans i llocs de menjar

En els festivals musicals tenim clar que la música és el que ens fa acudir a ells. Però sense els estands de menjar, marxandatge o d’artesans ens falta alguna cosa, així que és impossible no tenir-los en compte. Aquí podem veure, amb carpes de 3x3m de lloguer, diversos llocs en aquest festival, per a gaudi dels assistents.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes plegables de lloguer per a festivals
Tendals de 3 per 3 de lloguer
Lloguer de carpes per a festivals

Les nostres carpes de 3x3m van donar servei a tots els comerciants que van acudir al festival. La majoria van optar per aquests 9m2 d’espai, però altres, gràcies al sistema de muntatge modular, van tenir un 6x3m de lloguer. La comoditat d’instal·lació de les carpes de lloguer, permet adequar-les a l’espai que es necessiti.

Carpes per a food trucks de lloguer
Carpes de 3 per 3 de lloguer per a festivals
Lloguer de tendals resistents
Carpes per a artesans de lloguer de 3x3m

Les carpes de lloguer que presentem permeten, de manera senzilla, l’adequació d’il·luminació o calefacció. Intentem dotar als nostres clients de totes les comoditats perquè treballin tranquils. Carpes robustes i resistents per a aguantar en espais exteriors.

Carpes per a fires i festes
Carpes per a fires i merchandising de lloguer, tendals 3x3m
Muntatge modular de carpes
Tendals de 3x3m de lloguer per a fires

Lloguer de carpes plegables per a festivals de 3x3m per a festivals, així com festes d’empresa, esdeveniments culturals, jardí, servei d’àpats, food trucks… Carpes de lloguer a Barcelona, Sabadell, Granollers, Hospitalet, Mataró, Tordera…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *