Carpes elegants per a concerts, lloguer de carpes de muntatge modular

Un esdeveniment exclusiu no pot desmerèixer-se amb complements no adequats, i és per això que, en aquest concert, van confiar en les nostres carpes de lloguer. Per a l’ocasió muntem dues de les nostres carpes plegables de 6x4m per a cobrir als músics amb un 8x6m.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes de lloguer de 8x6m

Perfectament coberts del fort sol del dia, l’orquestra va poder tocar amb tranquil·litat. A més, tant els cobreix puntals com el perfecte tibat de les lones, li donava un toc extra d’elegància a l’espai. I una de les coses més importants, amb un muntatge veloç, una cosa primordial quan l’espai a muntar no està disponible amb antelació.

Tendals de lloguer per festes
Carpes per a esdeveniments i concerts de lloguer

Ja fa una dècada que oferim les nostres carpes plegables per a lloguer, un temps en què hem renovat la confiança de clients diverses vegades. Oferim un producte professional, i alhora elegant. Amb nombrosos accessoris i solucions per a les necessitats del seu esdeveniment.

Lloguer de carpes Barcelona
Tendals elegants de lloguer per a festes

Lloguer de carpes plegables per a festes, així com concerts, banquets, celebracions, esdeveniments d’empresa, noces, servei d’àpats… Carpes de lloguer a Manresa, Igualada, Montcada, Badalona, Mataró, Tordera…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *