Taules plegables de lloguer per a distància social en empreses

En aquesta empresa ens van contractar diverses de les nostres taules i bancs plegables de fusta de lloguer per a una festa. Encara que es va celebrar abans de la pandèmia, ens permet ensenyar com es poden distribuir per tot un espai facilitant la distància social.

Lloguer de taules esdeveniments
Lloguer de taules per a distància social

La facilitat d’instal·lació i de mobilitat, aconsegueix que puguem asseure a molta gent, i en llocs diferents, de manera senzilla. Amb una capacitat mitjana per cada set de vuit persones, còmodament assegudes.

Taules de lloguer per festes
Taules plegables de lloguer per a festes d´empresa

En aquesta festa, es van contractar diversos food trucks, que repartits per les instal·lacions, van oferir els seus plats als treballadors. Amb unes taules i bancs de fusta impecables, sempre es lliuren sanejades, la gent podia gaudir d’una bona jornada.

Taules alemanyes de lloguer events
Taules i bancs plegables de fusta de lloguer

Oferim un producte europeu, fabricat i testat amb totes les certificacions de qualitat per a un ús intensiu. Lloguer de taules plegables per a festes d’empresa, així com esdeveniments, celebracions, servei d’àpats, fires…. Taules plegables de lloguer a Barcelona, Tarragona, València, Lleida, Castelló, Girona…

Lloguer de taules cerveseres
Bancs i taules plegables de lloguer per a celebracions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *