Carpes elegants per a empreses de catering, lloguer carpes blanques

Arribar al lloc de l’esdeveniment i trobar-se amb aquests «carpons» és tot un luxe. Unes carpes plegables de lloguer, ben cuidades, molt netes i amb una tensió perfecta que realça la seva forma. Complementades per nostres cobreix puntals per a donar un punt d’elegància extra.

Carpes de lloguer resistents
Carpes de 4x6m de lloguer per a càtering

Aquest és un muntatge realitzat amb tres carpes de lloguer de 6x4m, en forma de L. Primer amb un 6x8m, i amb una carpa de 4x6m l’office del servei d’àpats. Una zona perfecta d’ombra per a una perfecta jornada amb uns productes apetitosos.

Carpes per a events i catering
Lloguer de carpes elegants a Barcelona

La rapidesa i facilitat de muntatge de les nostres carpes plegables de lloguer és molt apreciada per empreses de servei d’àpats i d’esdeveniments. Moltes vegades no comptem amb més d’una hora per a muntar o desmuntar, i aquí, és on destaquem. Amb un producte resistent, però àgil a l’hora de treballar amb ell.

Carpes de lloguer per a catering
Tendals blancs de lloguer

Unes carpes elegants, per a donar una perfecta imatge, neta i polida. Lloguer de carpes plegables per a empreses de servei d’àpats, així com food trucks, hostaleria, festes familiars, celebracions, esdeveniments… Carpes de lloguer a Barcelona, Sabadell, Santa Coloma, Montcada, Alella, Esplugues, Sentmenat…

Carpes de color blanc de lloguer
Pèrgoles de lloguer per a esdeveniments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *