Espais elegants per a noces, lloguer carpes de 12x6m blanques

Un dia inoblidable, un lloc amb encant i les nostres carpes per a acompanyar i protegir. I és que, quan acaben esdeveniments o noces, els nostres clients sempre ens recalquen el bon servei que han donat, i la tranquil·litat proporcionada.

Carpa elegant per a casaments
Lloguer de carpes blanques de 6x12m

En aquest preciós jardí instal·lem aquesta carpa modular de 12x6m, setanta-dos metres quadrats d’espai diàfan. Per a això usem tres de les nostres carpes plegables de lloguer de 6x4m. Carpes de la sèrie Premium de Qualytent, reforçades en cada peça, i sense usar plàstic en l’estructura, totalment fabricada en alumini.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes de 6x12m elegants per a jardí
Carpes per a jardí
Tendals resistents per a festes i celebracions

La robustesa de les carpes plegables de lloguer i el confeccionat a mà del teixit són molt importants per a la seva imatge. És la manera d’aconseguir aquesta tensió perfecta que li dóna aquesta elegància. En carpes de muntatge ràpid no és habitual aquesta imatge, però nosaltres, com a fabricadores, podem oferir-la.

Tendals de lloguer per festes
Lloguer de carpes de qualitat a Catalunya
Carpes de qualitat a Catalunya
Carpes de muntatge modular per a festes i noces

Una carpa modular de lloguer precisa de diversos accessoris (sempre inclosos). Aquests són les abraçadores d’unió, així com els pesos de seguretat i canalons de pvc per a desguassar la pluja. Però també podem oferir calefacció, il·luminació o els cobreix puntals que adornen aquest espai.

Carpes blanques de lloguer
Carpes de 6x4m per a muntatge modular
Lloguer de carpes Barcelona
Pèrgoles de lloguer per a festes i celebracions

Lloguer de carpes de 4x6m per a muntatge modular. Carpes de lloguer per a celebracions, així com aniversaris, festes familiars, noces, servei d’àpats, jardí… Lloguer de carpes a Barcelona, Girona, Mataró, Montmeló, Parets, Manresa, Cerdanyola…

Lloguer de carpes fortes
Lloguer de carpes segures i elegants a Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *