Carpes de lloguer per a festes familiars, carpes plegables a Barcelona

El millor espai, per a treballar o realitzar activitats, quan estreny el sol és una de les nostres carpes plegables de lloguer. Una o moltes, com en aquesta festa en Fira de Barcelona on instal·lem diverses unitats pel recinte de Montjuïc.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes de 8x6m de lloguer

Aquest és un dels espais creats. Dues carpes modulars de 6x8m, compostes per dues carpes plegables Premium de 6x4m que ofereixen un entorn segur per a les famílies. Reforçades entre elles amb les abraçadores d’unió i els pesos de fixació. Per a nosaltres la seguretat és bàsica, i si és necessari, ens desplacem fins al lloc de l’esdeveniment dies abans per a realitzar una visita de prospecció. Arribar al muntatge amb tot planificat és garantia de tranquil·litat.

Lloguer de tendals per events
Carpes de lloguer per a festes i esdeveniments

Capaços d’aguantar vents superiors als 50km/h són aptes per a muntatges a quatre vents. Recomanem, com dèiem abans, reforçar la seguretat amb pesos o vents, però encara així, tenim la carpa de muntatge ràpid més fort!

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes de lloguer a Catalunya per a festes

Disposem de diverses mesures en carpes de lloguer, perquè vostè aconsegueixi la mesura necessària per al seu esdeveniment. Una de les més populars és la carpa de 4x6m, que s’alça a 217cms d’altura de pas, i si és necessari, i de sèrie, l’aconseguirem pujar fins als 247cms! Això permet que en esdeveniments d’exposició o de menjars siguin carpes molt apreciades.

Lloguer de carpes Barcelona
Tendals de lloguer resistents de qualitat

Més de deu anys servint les nostres carpes plegables de lloguer per a festes familiars o d’empresa, així com esdeveniments, presentacions, fires, catering… Lloguer de carpes a Barcelona, Mataró, Terrassa, Montcada, Premià, El Masnou…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *