Carpes amb taulell per a atenció al públic, carpes de 3x3m de lloguer


Una atenció professional per a oferir la seva millor cara públicament, així són els taulells de les nostres carpes de lloguer. Amb un sistema senzill de muntatge, el qual compartim en aquest enllaç, carpes amb taulell, tenim l’accessori perfecte per a la seva carpa.

Tendals amb mostrador de lloguer
Carpes 3×3 de lloguer amb taulell

La seva robustesa i amplitud permet que es pugui treballar còmodament, poden veure la fitxa tècnica per a consultar les seves característiques. Construït amb les mateixes peces amb les quals realitzem l’estructura de la carpa i amb un sobre de fusta d’avet dels Alps. A més, permet assegurar la carpa protegint-la del vent.

Lloguer de carpes a Lloret
Carpes plegables amb mostrador per a fires

En aquesta ocasió aquesta carpa plegable de 3x3m amb taulell va viatjar fins a la localitat de Lloret de Mar, a Girona. Aquí va realitzar una promoció per al Gran Premi de Formula 1 en el Circuit de Barcelona. Vam crear aquest espai segur per a treballar tranquil·lament durant la setmana que va durar l’acció comercial. Per descomptat, totes les nostres carpes de lloguer són impermeables 100%, a més de comptar en les seves parets amb un tancament integral.

Carpes plegables de 3x3m
Lloguer a Catalunya de carpes plegables 3×3

Carpes de lloguer amb taulell per a esdeveniments d’empresa, així com promocions, fires, mercats, atenció al públic, promocions… Lloguer de carpes plegables a Girona, Lloret de Mar, Tossa, Blanes, Tordera, Palamós…

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes per atenció al públic de lloguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *