Carpes de lloguer per a noces, carpes elegants per a grans espais

Bona companyia, un lloc agradable, alegries per celebrar… i les nostres carpes plegables de lloguer oferint la seva protecció. Aquesta cerimònia va comptar amb sis de les nostres carpes de lloguer de 6x4m, que unides, van formar dos mòduls de 18x4m cadascun.

Carpes de lloguer resistents
Lloguer de carpes de 18x4m per a festes

Un espai que combina l’elegància i la seguretat, en un dia molt assenyalat. Totalment diàfan i vestit amb nostres cobreix puntals, cobrint les potes, així com amb un perfecte blanc en els sostres. Sense oblidar la perfecta tensió dels sostres, cosits a mesura de l’estructura.

Lloguer de carpes Barcelona
Tendals de 4x18m de lloguer per a noces

En esdeveniments com aquest, és molt important saber on muntem, si tenim arbres, desnivells… És per això que, una visita de prospecció al lloc ens pot ajudar, en el dia de les noces, a estar preparats perquè tot surti bé.

Lloguer de carpes de 18x4
Carpes elegants de lloguer per a cerimonies

Des de fa deu anys, oferim lloguer de carpes professionals per a cerimònies, així com noces, esdeveniments d’empresa, festes familiars, aniversaris, batejos… Amb el temps ens hem guanyat a nuchos clients amb un material fort i net. Lloguer de carpes a Manresa, Sabadell, Cerdanyola. Sant Cugat, Alella, Mataró…

Carpes modulars de lloguer
Carpes plegables de lloguer a Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *