Lloguer de carpes de 3x3m per a fires escolars, carpes blanques robustes

Muntatge de diverses de les nostres carpes de 3x3m de lloguer en aquesta fira escolar. Celebrada en un institut de la ciutat de Barcelona, van comptar amb diverses de les nostres carpes plegables de lloguer per a la jornada. Disposades en diversos punts del pati central, i depenent de l’ús, unides entre si per a oferir un espai conjunt.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes de muntatge modular de lloguer

En aquesta primera zona estaven juntes tres carpes de 3x3m, formant carpes modulars de 9x3m. Un espai reforçat i diàfan que permetia, a cada activitat, donar-li el seu adequat espai. Els muntatges modulars són la nostra especialitat, amb gran estoc de carpes en el nostre magatzem, podem cobrir la superfície desitjada.

Lloguer de tendals de 3x3
Carpes per a fires escolars

Depenent de la seva sol·licitud, podem situar parets en la carpes, que ofereixin una ombra addicional o tapin un espai. Quant a seguretat, les ja de per si, carpes robustes, es reforcen amb el muntatge modular, però addicionalment, col·loquem pesos de seguretat, els que siguin necessaris segons muntatge.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes plegables per a esdeveniments i festes

Oferim carpes resistents i fortes de lloguer per a col·legis. La seguretat és important en tots els esdeveniments, però on hi ha petits no pot haver-hi errors. És per això que moltes escoles confien les seves festes de fi de curs a la nostra empresa. En una altra zona de l’escola instal·lem aquesta carpa modular de 24x8m, on es van desenvolupar activitats més lúdiques.

Carpes per events de lloguer
Tendals de lloguer per a festes de col.legis

Carpes plegables de lloguer per a escoles, així com festes, esdeveniments, fires, presentacions, actes protocol·laris… Des de fa deu anys oferim un producte professional, net i segur per a tota mena d’esdeveniments. Lloguer de carpes a Barcelona, Hospitalet, Esplugues, Badalona, Cornellà, Sabadell, Terrassa…

Carpes plegables de 3x3m per festes
Lloguer de carpes fortes per a escoles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *