Carpes per a catering, muntatge modular de carpes de 10x8m a Barcelona

Una recepció no pot estar a costa del temps, ja sigui d’un sol de justícia o una pluja. És per això que les empreses de servei d’àpats busquen solucions senzilles i pràctiques per a poder treballar amb comoditat. Aquesta carpa modular de lloguer, un 8x10m, ofereix vuitanta metres quadrats de tranquil·litat per a oferir un servei de qualitat.

Carpes de lloguer al Montseny
Tendals de 10x8m forts

Combinem dos models de les nostres carpes plegables de lloguer, concretament dues carpes de 4x4m i dues carpes de 6x4m. Un bloc reforçat amb els nostres sistemes d’unió, sense necessitat d’eines, muntades en un curt espai de temps. Afegim els nostres canalons de pvc, per si plovia, i parets amb finestra de pvc, per a tallar el vent però sense perdre’s les magnífiques vistes.

Lloguer de carpes a Catalunya
Carpes plegables de lloguer per a festes

Usem, per a les nostres parets i sostres, la lona Bestex 500D, un material d’alta gamma, que ofereix carpes impermeables i ignífugues 100%.

Lloguer de carpes plegables de qualitat per a empreses de servei d’àpats, així com festes familiars, esdeveniments, fires, presentacions, food trucks… Carpes de lloguer a Barcelona, Cornellà, Gavà, Sant Celoni, Molins de Rei, Mataró…

Carpes resistents per a festes i fires
Lloguer de carpes plegables a Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *