Carpa de 32x8m de lloguer per a esdeveniment gastronòmic

Una espectacular carpa modular de 32x8m per a un esdeveniment de presentació de productes d’alimentació. Les nostres carpes de lloguer aconsegueix, gràcies al sistema de muntatge modular, tenir la superfície que precisi totalment coberta. Sense eines, de manera fàcil i veloç.

Lloguer de carpes plegables 32x8
Carpes de 32x8m de lloguer

Dividit en dos espais de 4x16m, permetien amplitud als comensals i als treballadors, així com als ponents. Col·loquem les nostres parets divisòries opaques en la divisòria, i les nostres parets amb finestra en els laterals per a major lluminositat. Un muntatge espectacular, muntat i desmuntat el mateix dia, estalviant costos per al client per l’ús d’espai.

Lloguer de carpes Barcelona
Capres de lloguer per a empres de catering

L’altura de pas mitjana d’una carpa de 6x4m de lloguer és de 220cms, òptima per a treballar amb food trucks i col·locar estufes (tipus bolet). Busquem la facilitat del seu treball, és per això que complim deu anys llogant les millors carpes plegables, amb el millor servei.

Lloguer de carpes Barcelona de 4x6
Tendals de qualitat per a festes i presentacions

Lloguem carpes plegables impermeables i ignífugues, tota una garantia de seguretat. Lloguer de carpes plegables per a empreses de servei d’àpats, així com esdeveniments, fires, food trucks, festes, actes protocol·laris… Carpes de lloguer a Mataró, Masnou, Montcada, Badalona, Hospitalet, Esplugues…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *