Carpes elegants per a festes, carpa modular de 16x6m de lloguer

En aquesta escola de Barcelona van decidir oferir una festa, amb una bona paella a alumnes i docents. Així que van gaudir d’una magnífica jornada ben protegits amb les nostres carpes plegables de lloguer. Vam oferir 64m2 diàfans amb quatre carpes de 6x4m en color crema, aconseguint un mòdul segur i elegant.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes de color crema de lloguer

Amb faldons ondulats i cubrepuntales per a ocultar les potes, embelleixen la carpa modular i aconsegueixen un millor aspecte. A més, cada vegada que muntem diverses carpes, oferim un canaló de pvc, per a protegir de la pluja. Intentem que, en cada esdeveniment, els nostres clients estiguin tranquils i que gaudeixin de la festa.

Aquest mòdul de carpa 6x16m és una de les possibilitats que oferim, però ens adaptem a les seves necessitats. Quant espai necessita cobrir? segur que ho podem realitzar.

Lloguer de carpes Catalunya
Lloguer de carpes de 6x16m segures i elegants

Com a fabricants de carpes, oferim el nostre material, amb total garantia de qualitat i perfectament sanejat. Lloguer de carpes per a festes, celebracions, esdeveniments d’empresa, food trucks, servei d’àpats… Carpes de lloguer a Barcelona, Hospitalet, Mataró, Tordera. Premià, Parets, Granollers…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *