Lloguer de carpes modulars 8x8m, carpes elegants per a festes

El perfecte espai per a una recepció creat en molt pocs minuts. Malgrat ser carpes plegables de muntatge ràpid, les carpes Premium Qualytent són les més robustes del mercat. Això fa que puguem acudir a qualsevol lloc a oferir una solució de qualitat… i elegant.

Carpes de 8x8 de lloguer
Carpes de 8×8 de lloguer

En aquests jardins de la ciutat de Barcelona, acudim amb dues carpes de lloguer de 8x4m. Amb el propòsit de proporcionar ombra als assistents i a l’empresa de servei d’àpats, estant a gust tot l’esdeveniment. Un mòdul de capa 8x8m embellit amb cobreix puntals en cada suport realçant la carpa.

Lloguer de carpes Barcelona
Carpes per a jardí de lloguer

Sempre que lliurem o muntem les nostres carpes de lloguer, verifiquem el seu perfecte estat, tant de funcionament com d’aspecte. A més, si és necessari, ens desplacem amb anterioritat al lloc de l’esdeveniment per a comprovar accessos, lloc del muntatge, el terreny… aspectes vitals per a muntar tranquils i sense esglais.

Lloguer de carpes Barcelona
Tendals elegantes i resistents de lloguer

Oferim les nostres carpes per a tota mena d’esdeveniments, ja siguin professionals o particulars. Amb capacitat per a donar protecció a quanta gent necessiti, gràcies al nostre sistema de muntatge modular de carpes. Lloguer de carpes plegables per a empreses de servei d’àpats, així com festes, celebracions, actes protocol·laris, esdeveniments d’empresa…

lloguer carpes per jardi
Carpes 8×8 de lloguer per a exterior

Lloguer de carpes plegables a Manresa, Mataró, Alella, Vilassar de Mar, Badalona, Castelldefels….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *